Web shop

IMG_8850

Välkommen in på min web shop, här hittar du ett urval av mina silversmycken. Vid beställning tillverkas ditt smycke och skickas direkt, vanligtvis samma dag eller dagen efter din beställning. Så ditt paket har du efter bara ett par dagar. Jag byter gärna storlek om denna skulle blivit fel.

Vill du beställa något som inte finns på hemsidan skickar du enklast ett mail på info@ellenholvik.com. Jag skickar mot postförskott upp till 5000.- och skulle din beställning överskrida denna summa görs bankgiro inbetalning mot faktura i förskott.

Här kommer du till By Ellen Holvik Webshop!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s